Att leva med Hej Bruksbil. #2

Att leva med Hej Bruksbil. #2

22 juli, 2022 Okategoriserade 0

Att leva med Hej Bruksbil.

Så, nu sitter jag här i Göteborg. Utanför Ullevi. Iron Maiden ska snart spela, inte för att jag har någon biljett eller så, jag sitter bara utanför sportbaren mittemot som heter Glenn. Det är ju lite skojigt.

Att anordna en konsert med Iron Maiden mitt under Gothia Cup känns som enorm jävla apparat att styra upp, till att börja med så är det en miljard barn och ungdomar i stan som gör allt de kan för att vara bäst på att sparka boll, sen kommer det helt plötsligt 75.000 personer till som har totalt andra intressen, att lyssna på ett rockband är ett av dem.

Som sagt, stor apparat att ratta – men det verkar så svinbra, det är lugnt och skönt på stan trots det organiserade kaoset.

Appropå apparat, Hej Bruksbil – därifrån har jag tagit lite semester, går det bra? Nej. Varför? Därför.

Nyss såg jag en Golf R dra värsta ”Launchen” mitt i Göteborg, tänkte att nu dör folk, ingen dog.

Jag tänkte att jag kunde lita fullt ut på mina podd och mediakollegor och att de skulle genomföra det vi kommit överens om, men icke sa Nicke. Helt jävla värdelösa är de. Visst, de snackar mycket och så när vi spelar in ljud till vardags, men vad är det värt när de suger på allting annat?

Skoja ba.

// Nils

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.